SertaySport

Shop

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru SC DEPOZITUL DE FIARE SRL si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare si de protejare a datele dumneavoastra cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul www.sertaysport.ro este detinut si administrat de catre SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, societate romana cu nr. fiscal J40/11576/2010, avand cod unic de inregistrare fiscala 27752072, ce poate fi contactata la adresa de e-mail: office@sertaysport.ro si este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Care este scopul colectarii datelor?

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC DEPOZITUL DE FIARE SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri :

* facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;

* livrarea acestora

* eliberarea cardului de fidelitate

* inscrierea in programul de fidelizare SC DEPOZITUL DE FIARE SRL

* eliberarea Gift Voucher-ului

* transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing

* informatii despre promotii prin posta, e-mail sau SMS

SC DEPOZITUL DE FIARE SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

* realizarii de rapoarte / analize;
* realizarii de informari in scopuri proprii;

Unde va stocam datele?
Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate pe gazduirea web detinuta la compania www.take-design.ro

Cine are acces la datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt accesate doar de catre compania PARFENIE CRISTIAN-ANDREI INTREPRINDERE INDIVIDUALA ( www.take-design.ro )

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara companiei noastre SC DEPOZITUL DE FIARE SRL.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizati datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

1. Dreptul la acces
Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta compania noastra, SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

2. Dreptul la portabilitate
Ori de cate ori SC DEPOZITUL DE FIARE SRL va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

3. Dreptul la rectificare
Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe site-ul www.sertaysport.ro, sau sunteti membru SC DEPOZITUL DE FIARE SRL puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

4. Dreptul la stergerea datelor
Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de SC DEPOZITUL DE FIARE SRL cu exceptia urmatoarelor situatii:

* aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti;
* aveti o comanda deschisa care nu a fost inca expediata sau a fost partial expediata;
* aveti o datorie neplatita la SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, indiferent de metoda de plata;
* daca exista banuiala sau ati folosit serviciile noastre in mod abuziv in ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveti la SC DEPOZITUL DE FIARE SRL a fost vanduta unei terte parti in ultimii trei ani sau in ultimul an pentru clientii decedati;
* cererea dumneavoastra de acordare de credit a fost respinsa in ultimele trei luni;
* daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

5. Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim in SC DEPOZITUL DE FIARE SRL. SC DEPOZITUL DE FIARE SRL nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

6. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul sa solicitati ca SC DEPOZITUL DE FIARE SRL sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

* daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, SC DEPOZITUL DE FIARE SRL va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
* daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, SC DEPOZITUL DE FIARE SRL trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
* daca SC DEPOZITUL DE FIARE SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

Cum va puteti exercita drepturile?
Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal, astfel, compania cu care avem contract pentru GDPR, va sta la dispozitie oricand aveti probleme sau intrebari, trimiteti mesaj la contact@take-design.ro

Responsabilul cu protectia datelor:
Compania care se ocupa de prelucrarea datelor este PARFENIE CRISTIAN-ANDREI INTREPRINDERE INDIVIDUALA , acesta poate fi contactat la adresa contact@take-design.ro

7. Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere
Daca sunteti de parere ca SC DEPOZITUL DE FIARE SRL va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere.

Actualizari ale Notificarii de confidentialitate:
S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Notificarea de confidentialitate. Cea mai recenta versiune a Notificarii de confidentialitate este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale Notificarii de confidentialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastra.