Air Ski RENEGADE® ASKI200

2,295.00  1,850.00 

Renegade Air Ski ASKI200 întărește partea superioară a corpului, mușchii abdominali, a spatelui și a picioarelor care sunt relevanți pentru schi. Deoarece aparatul de fitness funcționează cu un sistem de rezistență cu aer și magnetic, mișcările sunt foarte fluide. Acest lucru face antrenamentul mai distractiv și reduce riscul de accidentare.

Air Ski ASKI200 cu este un aparat de antrenament foarte robust. Această unitate se bazează pe un sistem de frânghii elastic foarte puternic, care necesită doar 8 kg pentru a se deplasa de jos în sus. Sistemul robust de cărucior cu 3 poziții diferite de înălțime și o funcție de pivotare, schiul nordic nu mai este singurul exercițiu. Pentru a regla înălțimea, trageți maneta dreaptă spre dvs. pentru a scoate știftul de blocare și așezați-l la înălțimea dorită.

Antrenamentul cu Air Ski ASKI200 se poate face în genunchi sau așezat în fața mașinii. Acest lucru face ca mașina să fie ideală pentru sportivii cu limitări fizice. Rezistenta la antrenament o controlezi singur: tragand mai tare accelereaza volantul si creste rezistenta. Diferitele niveluri de rezistență (1-14) fac posibilă simularea antrenamentului practic în toate condițiile.

Suportul de podea, cu placa sa antiderapantă și roțile de transport, este o soluție all-in-one care face ca ASKI200 să fie mobil.

Air Ski ASKI200 are mai multe programe de antrenament, permițându-ți să te antrenezi într-un mod variat și țintit. Ghidonul „Quick release” facilitează comutarea între diferite programe de antrenament. În plus, ecranul LCD mare cu iluminare din spate albastru este mai ușor de citit în timpul antrenamentului. Renegade Air Ski ASKI200 se autogenerează, așa că nu este nevoie de cabluri electrice.

Cod produs: ASKI200 Categorie: