Air Ski RENEGADE® ASKI100

1,450.00  1,170.00 

The Perfect Antidote for a Day at the Office

Renegade Air Ski ASKI100 întărește partea superioară a corpului, mușchii abdominali, a spatelui și a picioarelor care sunt relevanți pentru schi. Deoarece aparatul de fitness funcționează cu un sistem de rezistență cu aer și magnetic, mișcările sunt foarte fluide. Acest lucru face antrenamentul mai distractiv și reduce riscul de accidentare.

Air Ski ASKI100 cu 18 kg este un aparat de antrenament foarte robust. Această unitate folosește cabluri de înaltă rezistență în sistemul său de antrenare. Cablurile sunt mult mai rezistente decât oțelul și extrem de ușoare, rezultând un sistem care răspunde și neted.

Antrenamentul pe Air Ski ASKI100 se poate face in genunchi sau asezat in fata aparatului. Acest lucru face ca mașina să fie ideală pentru sportivii cu limitări fizice. Rezistenta la antrenament o controlezi singur: tragand mai tare accelereaza volantul si creste rezistenta. Diferitele niveluri de rezistență (1-14) fac posibilă simularea antrenamentului practic în toate condițiile.

Această unitate are mai multe programe de antrenament, permițându-vă să vă antrenați într-un mod variat și țintit. Mânerul „eliberare rapidă” vă permite să comutați rapid între diferite programe de antrenament. În plus, ecranul LCD mare cu iluminare din spate albastru este mai ușor de citit în timpul antrenamentului. Renegade Air Ski ASKI100 se autogenerează, așa că nu este nevoie de cabluri electrice.

Cod produs: ASKI100 Categorie: